“ YUKARI MAHALLE “ den”BOLU MEKEZ”e…

Paylaşımımız “ HERKEZ” e….. ALOOOOOOOOOO….Sesimiz geliyor mu?...Dostlae…OKURLAR…SIHHATLİLER…Meraklılar…Bizler… SİZLER…İlgililker…İLGİSİZLER… HAYIR“ J. STEINBECK” in kitabını değil… BİZİM “Akçakoca”mızın “yukarı mahalle” sini tanıtıyorum bugün dostlar… EVET mahhalle, mahalle kültürü,eskiyi günümüze taşımak, nostalji güzel de bi gidip görelim dedik kardeşim “ALPARSLAN” Bey’le yola koyulduk… “yukarı mahalle” yi de bulduk… BİR “MARKA PROJESİ”… duvarlrda bez pankartlar… “OKUYORUZ”… “ RESTORASYON”… “… Doğu MARMARA Kalkınma AJANSI(Marka) desteğiyle tarihi niteliğine uygun olarak “ “restore” başlamış bile… AKÇAKOCA “yukarı mahalle” DE “KADINLAR PAZARI “ HOŞ… Anneler, teyzeler, kardeşler… el emekleri… tatlılar… “melengüççeği”,…neler neler… ,bence “SAFRANBOLU” DAN DA gelecekte güzel olacak bir çalışma… “şenlik” … Fiyatlar belli…girişte …kocaman olarak tek tek duvara bir hal pazarı listesi gibi asılmış… “işte bu”… TEŞEKKÜRLAR “AKÇAKOCA Bblediyesi”… Teşekkürler “CÜNEYT YEMENİCİ “ Bey v e EKİP ARKADAŞLKARINA… İ ŞTE turizmde insana misafire verilen değer… BİLİNDİĞİ gibi bu yılki “emıtt” fuarında sa bu “yukarı mahalle “ AKÇAKOCA STANDINDA DA TANITILMIŞTI… BİZ GİTTİK GÖRDÜK… BEĞENDİK… DARISI MI… Bolu’da yıllardır konuşulan projelendirilmnek istenen “SEMERKANT”… “aktaş” … “AKPINAR” mahallerinin başına… DOSTLAR… BAKIN BU KONULARA “ T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI” mızda çok önem veriyor… fikir yarışması da düzenlenmiş… “ilbank” dan… okuyunuz lütfen… “MAHALLE TASARIMI”… “FİKİR YARIŞMASI”… Yarışmaya son başvuru tarihi. DE” 23 mayıs 2017”… AYRINTILI BİLGİLENDİRME ADRESİ Mİ?... www. mahalletesarımı.com [email protected] DANIŞMAN JÜRÜ ÜYELERİ DE; “Çevre ve Şehircilik” BAKANLIĞINDAN… Okumaya devam ediyoruz… “75 bin lira ödül” …işte bu… haydi efendim yarışmaya… “BİZİMMAHALLE”CİLER…Muhtarlar..KOORDİNATÖRLER…ABLALAR…KIZLAR… DÜZCELİLER…BOLULULAR….SELAMLAR… MUHABBETLE… Saygılarımızla.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mustafa Cop - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.