Mengen rafting merkezi olacak

Yağmur sularıyla yükselen Mengen Çayı, rafting meraklılarını ağırlamaya başladı. Son günlerde ilçede etkili olan sağanağın ardından Mengen Çayı'nın su seviyesi yükseldi. Su seviyesi ve debisinde artış yaşanan çay, raftingcilerin ilgi odağı oldu.

HABER: Erdal Tanrıverdi

Çayda arkadaşı ile rafting yapan İsmail Durmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Son günlerde artan yağış ile çayın suyunda artış yaşandı. Arkadaşımla birlikte çayda rafting yapmaya karar verdik.” dedi.

Halit Şahin ise yörede çayın su seviyesindeki artışın genel olarak tedirginlik yaratmasına karşın bunun değerlendirilebileceğini de göstermek istediklerini ifade ederek, "Mengen Çayı'nda rafting yapılabildiğini gösterdik. Hayatımın en keyifli dakikalarını yaşadım. Birkaç bot ya da başka ekipler de olsa daha keyifli olabilir tabi." ifadelerini kullandı.

21 Haz 2017 - 16:21 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.