Binlerce kişiyle bayramlaştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’un Güven Parktan başlattığı yürüyüş Bolu’da devam ediyor. Yürüyüşün 11’inci gününe denk gelen bayrımın birinci gönü Kılıçdaroğlu Karacaağaç köyünde bayram namazını kıldıktan sonra TIR parkında binlerce kişiyle bayramlaştı.


Haber: Kasım ŞAHİN

Adalet Yürüyüşünün 11’inci gününde D-100 üzerindeki TIR parkında mola veren ve geceyi de burada özel karavanında geçiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayram namazını Karaçaağaç Köyü camiinde kıldı. Daha sonra Kılıçdaroğlu Kara ve Çavuşoğlu ailesinin daveti üzerine özel mülkün bahçesinde birlikte köy kahvaltısı yapılar.

Kahvaltı sonrası TIR parkına geri dönen Kılıçdaroğlu ve çok sayıdaki milletvekili burada destekte bulunan binlerce vatandaşla tek tek bayramlaştı. Kılıçdaroğlu, bayramlaştığı herkese kırmızı karanfil dağıtırken, lokum ikramında bulundu. Şişli belediyesi vatandaşlara tepsi tepsi börek, çay, su ve meyve suyu ikramında bulundu.

Çaydurt ve Bolu merkezdeki şehit ailelerini ziyaret eden Kılıçdaroğlu hem başsağlığı dileğinde hem de bayram ziyareti gerçekleştirdi. Daha sonra yürüyüş programı değiştirildi. Bu günü yürüyüş yapmadan geçirmesi beklenen Kııçdaroğlu, yeniden yürüyüşe başladı ve Karaçaağaç köyünden topluca harekete geçildi. TIR Parkına gelen vatandaşlar emniyet güçleri tarafından tek tek üst ve çanta aramasından geçirildi. Çevrede de geniş güvenlik önlemleri alındı,


25 Haz 2017 - 21:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.